Gizlilik ve Kullanım Şartları

Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği

Online alışveriş sitemizde bizimle paylaşacağınız tüm bilgileriniz, hizmet kalitesi ve güvencesi altındadır. samkamakina.com.tr, müşterilerinin verilerini büyük bir titizlik ve gizlilik içinde korumaktadır. Aynı hizmet ve yaklaşım güvenli bir alışveriş rahatlığı için web üzerinden de sizlere sunulmaktadır.

samkamakina.com.tr online alışveriş işlemleri gereği müşterilerden aldığı kişisel bilgilerin (isim, adres, e-mail, telefon, faks, alışveriş listesi gibi bilgileri) gizliliği konusunda, müşterilerimizin bilgi veya onayı dışında ya da yasal yükümlülük altında bulunulmadığı sürece herhangi bir şahıs, kurum ve kuruluş ile söz konusu bilgilerin paylaşılmayacağını taahhüt eder.

Sitemizi sadece gezmek istiyorsanız herhangi bir kişisel bilginizi bizimle paylaşmak zorunda değilsiniz. Ürün satın alınması içeren alışverişlerde ürünü teslim edebilmek için ve bazı hizmetlerimizden sizi haberdar edebilmek için sitemizde bulunan formda yer alan bilgilerin doldurulması zorunludur. Bu bilgiler ve online alışveriş sırasında girdiğiniz adresler sistemimizde saklanmaktadır.

Müşterilerimizden aldığımız bilgilerin tamamının ve samkamakina.com.tr sistem altyapısını ve internet sunumlarının en yüksek güvenlik seviyesinde korunmaktadır.

Ödemeler ve Alışveriş Güvenliği

samkamakina.com.tr‘da bir ürün satın alırken hiç bir şekilde kredi kartı ve diğer ödeme bilgileriniz kaydedilmez. Kullanmakta olduğunuz kredi kartı bilgileriniz bankanızın güvencesindedir, kredi kartı bilgileriniz ilgili banka veritabanı hariç samkamakina.com.tr veritabanında saklanmaz, bilgilerinize erişilemez. Bu sebeple her yeni alışveriş için kart ve ödeme bilgilerinizi yeniden girmeniz gerekmektedir.

Kullanım Koşulları

samkamakina.com.tr, üçüncü şahıslar tarafından idare edilen İnternet sitelerine bağlantılar ve yönlendiriciler de sağlamaktadır. samkamakina.com.tr, bu üçüncü şahıs sitelerindeki bilgileri, ürünleri ve hizmetleri hiçbir şekilde işletmemekte ya da denetlememektedir. samkamakina.com.tr kanalı ile bağlandığınız diğer sitelerde yayınlanan içerik ve sorunlar bağlanılan sitenin sorumluluğu altındadır. Bağlanılan sitelerdeki içerikler ve sorunlar nedeniyle samkamakina.com.tr‘a sorumluluk yüklenilemez, yöneltilemez.

samkamakina.com.tr, malzemelerinin kullanımından ya da kullanılamamasından kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı sonuçların yol açabileceği hiçbir zarardan sorumlu değildir. Bu anlaşma, samkamakina.com.tr tarafından, herhangi bir anda, önceden uyarı yapılmaksızın bitirilinceye kadar geçerlidir. Bilgisayarınıza indirdiğiniz malzemelerle ilgili size getirilen kısıtlamalar ve bu anlaşmada sayılan sorumlulukların reddi ve sınırlanması devam edecektir.

Kişisel bilgileriniz gerektiğinde bunu açıkça sorarız. samkamakina.com.tr‘un yeni özellikleri, hizmetleri ya da ürünleri hakkında size zaman zaman bilgi gönderebiliriz fakat kişisel bilgilerinizi kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşmaz ve açıklamayız.